top of page

vr 19 okt

|

Café 't Veurleste

Optreden van To Jo Hero en Two Generations

‘Two Generations’ : een groepje uit het Antwerpse waarvan de naam voor zichzelf spreekt aangezien de vader samen optreedt met zoon en dochter. ‘To Jo Hero’ : ook een groepje uit het Antwerpse waarvan enkele leden reeds 10 jaar geleden hun eerste stapjes op een podium zetten n.a.v. een benefietoptre

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Optreden van To Jo Hero en Two Generations
Optreden van To Jo Hero en Two Generations

Tijd en locatie

19 okt 2018, 20:30

Café 't Veurleste, Lindenboslaan 2, 2630 Aartselaar, België

Over het evenement

‘Two Generations’ :

een groepje uit het Antwerpse waarvan de naam voor zichzelf spreekt aangezien de vader samen optreedt met zoon en dochter. Beide kinderen volgen muziekschool, dochter Lise volgt zang en piano en zoon Victor drumt. Sinds enkele jaren schrijft Victor zelf de teksten die hij samen met zijn vader verder uitwerkt tot liedjes, die ze dan brengen tijdens optredens, soms vergezeld van gastmuzikanten, en afwisselend met akoestische covers van bekende liedjes. Vandaag verzorgen ze het voorprogramma van ‘To Jo Hero’ en zullen voornamelijk covers brengen.

Hoofdoptreden vandaag is ‘To Jo Hero’ :

ook een groepje uit het Antwerpse waarvan enkele leden reeds 10 jaar geleden hun eerste stapjes op een podium zetten n.a.v. een benefietoptreden voor het goede doel. Een en ander smaakte naar meer en er volgden nog meer sporadische optredens her en der, steeds brachten ze covers met veel enthousiasme en plezier. Nu hun zoektocht naar een vaste zanger succesvol beëindigd is, wordt er meer en meer gerepeteerd en zijn ze nu echt weer klaar voor een optreden. De naam ‘To Jo Hero’ is een samenstelling van de namen van de muzikanten : Toon (zanger), John (drummer), Hervé (bassist) en Roel (gitarist). Ze hebben een gevarieerde muziekkeuze maar brengen voornamelijk klassieke rock- en popnummers variërend van Herman Brood, Radiohead, Tina Turner, Tom Petty en zelfs Soulwax.

Deel dit evenement

bottom of page