top of page

di 24 aug

|

Muziekacademie Aartselaar

Shakedown Tim & The Rhythm Review

Eindelijk is het zover. We kunnen na meer dan een jaar terug in actie komen. Op dinsdag 24 augustus zetten we onze tenten op aan het cultuurplein aan de muziekacademie ter gelegenheid van Aartselaar Jaarmarkt. Vanaf 11:00 u : Shakedown Tim & The Rhythm Review

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Shakedown Tim & The Rhythm Review
Shakedown Tim & The Rhythm Review

Tijd en locatie

24 aug 2021, 11:00 – 15:00

Muziekacademie Aartselaar, Leon Gilliotlaan 2, 2630 Aartselaar, België

Over het evenement

Shakedown Tim & The Rhythm Review

"Shakedown Tim" brengt down home blues en uptown boogie zoals die klonk in de jaren ’40 en ‘50, maar zijn songs zijn hedendaags.

Zanger-gitarist en “Shakedown Tim” (ielegems) is geen onbekende in de blueswereld: oprichter van Fried Bourbon en staat ook vaak op het podium met Gene Taylor, James Harman, Willie Buck, Roland Van Campenhout, Steven De Bruyn, Jo' Buddy, Little Victor...

"Shakedown Tim” is niet enkel een uitzonderlijke guitarist/zanger maar ook een entertainer die zijn publiek goed weet te bespelen.

Zijn muzikanten zijn stuk voor stuk ervaren klasbakken met een grote passie voor old skool blues en jazz.

Hij bracht 2 albums uit op het befaamde label “Rhythm Bomb Records” die hem o.a. al van Boom over Helsinki tot in L.A. hebben gebracht.

Voor zijn laatste album “Shakedown’s Thow’down” tekende de legendarische bluesman James Harman (USA) in als producer.

Het geluid van een een vintage fat body gitaar, een piano, een strakke rhythm sectie én een bezielde zanger geeft een mix van low down blues, happy blues, wilde Memphis boogie, swing jazz, juke joint stomp met hier en daar een gospel.

Deze band mikt op je heupen én op je ziel !

Deel dit evenement

bottom of page