top of page

vr 18 okt

|

Café 't Veurleste

't Gitarke

" 't Gitarke" is een samenraapsel van personen die rond hun 50e het gitaarspelen ontdekt of herontdekt hebben en nu maandelijks samenkomen in ’t Veurleste om samen gitaar te spelen en te zingen met een vleugje nostalgie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
't Gitarke
't Gitarke

Tijd en locatie

18 okt 2019, 21:00

Café 't Veurleste, Lindenboslaan 2, 2630 Aartselaar, België

Over het evenement

tGitarke is een samenraapsel van personen die rond hun 50e het gitaarspelen ontdekt of herontdekt hebben en nu maandelijks samenkomen in ’t Veurleste om samen gitaar te spelen en te zingen met een vleugje nostalgie.Hun repertoire bestaat vooral uit evergreens: songs van The Beatles, John Denver, The Creedence, Tom Jones, Ricky Nelson, The Dubliners… maar ook liedjes van Rocco Granata, Bart Van den Bossche, The Strangers, Guus Meeuwis… 

Elk voorstel is welkom, zolang we allen de melodie kennen. Hun motto is ’t moet niet perfect zijn als ’t maar klinkt. Wie barrés kan, speelt barrés. Wie graag zingt, zingt. Wie kan tokkelen, tokkelt. Is je Engels niet zuiver, dan is ’t met haar op. Het maakt niet uit als je je maar goed voelt in de muziek die je brengt.

Ze hadden nooit de ambitie om op te treden, maar sommigen koesterden wel de droom en omdat vzw ACH JA het vroeg, nodigen ze iedereen graag uit op een samenzang in ’t Veurleste.

Spreek vrienden aan, smeer je stem en kom naar de samenzang, die wordt wat we er samen van maken!

‘tGitarke’ dat zijn Willy, Dirk, Hendrik, Rudy, Koen, Brigit en Marleen

Deuren open om 20u – Optreden start om 21u - inkom gratis

Deel dit evenement

bottom of page