top of page

zo 17 okt

|

Vertrek aan het einde van de Expressweg

We wandelen weer ... Op naar het Zoniënwoud.

We kunnen terug vertrekken om regelmatig een stappeke in de wereld te zetten. Met de herfst in het land is het wel plezant om eens door de bossen te crossen. Voor de verandering van de kleuren. Kan schoon zijn, he. En waar is er nog een bos in Vlaanderen? Het Zoniënwoud? Ja, dat lijkt mij wel wat.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
We wandelen weer ... Op naar het Zoniënwoud.
We wandelen weer ... Op naar het Zoniënwoud.

Tijd en locatie

17 okt 2021, 12:30

Vertrek aan het einde van de Expressweg, Pierstraat 1, 2840 Rumst, België

Over het evenement

We kunnen terug vertrekken om regelmatig een stappeke in de wereld te zetten. Met de herfst in het land is het wel plezant om eens door de bossen te crossen. Voor de verandering van de kleuren.  Kan schoon zijn, he. En waar is er nog een bos in Vlaanderen? Het Zoniënwoud? Ja, dat lijkt mij wel wat.

Als we nu eens stappen van het Rood Klooster in Oudergem naar het monument van de Boswachter( dat is wel gepast!) in Ukkel? Een wandelingske van 15km.

Op Zondag 17 October vertrekken we aan de watertoren in Reet om 12.30u  naar de Rood-Kloosterstraat - Oudergem.

Laat het weten als je meegaat, dan wachten we je op en kunnen we de auto's verdelen.

Onderweg is er in die bossen nergens iets te eten of te drinken, denk daaraan als je niet zo lang zonder eten of drinken kan. Dan kunnen we onderweg wel een 2, een 3 of een 4 uurtje naar binnen slagen.

Achteraf kan ik wel een reservatie maken in het gezellige buurtrestaurant "Le Briefing" https://le-briefing.be/  maar dat moet je zeker laten weten want zonder reservering denk ik niet dat we binnen kunnen.

Deel dit evenement

bottom of page