WIE ZIJN WE?

ACH JA vzw​​ is een vriendengroep uit Aartselaar die zich belangeloos inzet voor het goede doel en door hun inzet en enthousiasme mensen tracht te inspireren en te helpen hun doelen te bereiken.


Een paar jaar geleden kwamen we eerder toevallig bij elkaar met enkele vrienden van ons jeugdhuis AGJAA (ActieGroep Jeugd AArtselaar) van 35 jaar geleden.  Net zoals zoveel jaren geleden duurde het niet al te lang voor we besloten dat we samen iets konden opbouwen, iets dat niet enkel voor ons plezier zou zijn maar waarmee we een breder publiek zouden kunnen bereiken, verrijken of plezieren. Gedeeld plezier is immers dubbel plezier. Versterkt met enkele nieuwe vrienden besloten we de vzw ACH JA (☺)op te richten om onze activiteiten in een vast kader te gieten.

Wat doen we?

We staan open voor elke socio-culturele activiteit, zelf georganiseerd of begeleidend. Onze voorkeur gaat echter vooral uit naar de ondersteuning van jong of nieuw Aartselaars talent dat we een platform willen bieden om hun mogelijkheden en talenten te openbaren voor een publiek en hierdoor verdere ervaringen bij op te doen. Elke maand proberen we een min of meer ‘nieuwe’ artiest op ons podium te krijgen. Iedereen is welkom om zijn/haar capaciteiten zowel muzikaal of plastisch of .… naar voor te brengen.
 

Buiten deze socio-culturele invulling van de ambitie van onze vereniging willen we er ook voor blijven zorgen dat er ook ontspannende buiten)activiteiten kunnen georganiseerd worden zoals wandelingen in binnen- en buitenland.

Actie genoeg dus.

VOLGENDE ACTIVITEITEN